CHICKEN HOUSE

CHICKEN HOUSE Afhaal - Bezorging - Eetcafé

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 342 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken House. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 17:27 was heerlijk
12 jun 2022 om 1:25 helemaal toppie
29 mei 2022 om 19:11 Normaal ben ik erg positief over Chicken House. Dit keer was het echte wat minder. De aardappelenschijfjes waren ver van warm. En van de Chicken Masters was dik kip erg droog. Normaal is dat mijn persoonlijk favoriet. De drumsticks waren perfect
29 mei 2022 om 14:55 eten veel te laat maar na belletje weer goed geregeld
28 mei 2022 om 19:53 Chicken master menu met bites besteld. Top service, heerlijk eten! Alles was nog warm, en enorm vullend. Ik kreeg meer dan ik dacht. Zeker een aanrader!
23 mei 2022 om 19:42 Food never arrived
16 mei 2022 om 22:35 Opzich was de kip wel lekker. Alleen mijn vriend en ik kregen voor de 2de keer buikpijn van de kip. Erg jammer.
6 mei 2022 om 20:01 Was lekker en werd precies op tijd bezorgd!
28 apr 2022 om 22:20 Schoon en lekker kip
23 apr 2022 om 23:09 Eten was lekker maar te laat bezorgd
2 apr 2022 om 10:46 heerlijk eten en lekker veel was op tijd bezorgd vantevoren wist ik dat het 45 min duurde
31 mrt 2022 om 20:56 Bezorging duurt lang kan beter.